Carstens Fotodagbog fra Azoerne

2. oktober, 3. oktober, 4. oktober, 5. oktober, 6. oktober, 7. oktober, 8. oktober, 9. oktober, 10. oktober, 11. oktober, 12. oktober, 13. oktober, 14. oktober, 15. oktober

Fredag d. 13. oktober 2006

I dag blev en rigtig slapper dag...

Vejret så ellers ikke for opmuntrene ud og i nattensløb stod regnen ned i stænger. Men vi besluttede alligevel at lægge os ned ved den offentlige pool. Det var en meget god beslutning for vejret blev perfekt til solbadning - vandet var dog ikke blevet varmere siden sidst men var dog alligevel i et par gange og kigge på fiskene.

Lige efter vi var kommet op på værelset igen kom denne "lille" båd ind...

Hurra, så fik jeg sgu' en model hernede... :o)

Pigen hedder Marina og arbejder i receptionen på hotellet, men jeg lagde desværre først rigtig mærke til hende i går. Så her til eftermiddag spurgte jeg om hun var interesseret i at få taget nogle billeder. Da hun havde fri 5 min. senere ville hun godt lige se mit portfolio, som jeg har lavet som et lille slideshow på min computer.

Efter hun så det ville hun gerne have taget billeder - det vidste sig dog at det kun var her til eftermiddag at det kunne lade sig gøre, da hun ikke havde tid i løbet af weekenden, og jeg skal jo hjem på mandag.

Så det blev til en hurtigt arrangeret fotosession. :o)

Hun er født på Azoerne, men har boet 16 år i Canada, og er først lige flyttet tilbage hertil for et års tid siden. Så hun snakkede flydende engelsk og portugisisk.

Hun var ret frisk. Hun tog selv initiativ til at gå ind på et andet hotel og spørge om vi måtte fotografere der - det fik vi lov til - fedt! :o)

Fredag d. 13. var ikke en skidt dag for mig... :o)


Næste dag: 14. oktober