Love Julie er et nyt dansk band, der udgiver deres debut plade d. 4. november 2002. Deres første single "So Good" er frigivet og bliver spillet bl.a. på DR P3. På Love Julie's hjemmeside betegnes musikken som en indie-pop blanding af surf, rock, americana og modernet electronica - og så er det jo klart for en hver hvad slags musik de spiller... ;o)

Julie Michelsen

Forsanger & guitar

Dennis Ahlgren

Bass & synths

Janus Nevel

Elektro & acoustisk trommer

Anders Birk

Guitar & lap steel

Karoline Kier

Kor & synths

Julie Michelsen, som er frontfigur og forsanger i Love Julie har jeg tidligere stødt på ved nogle Camille Jones Trio koncerter, hvor hun spillede keyboard og sang kor.

Julie og Camille er i øvrigt barndoms veninder og har bl.a. spillet sammen i tidligere bands som Sugarshock og E.W & the Go Go Busters. Camille vil være med på Love Julies jule single "This Christmas Time".


Med venlig hilsen
Carsten Breschel

 

Billeder af band medlemmerne og logo har jeg i al venlighed "stjålet" fra Love Julies hjemmeside og med blid hånd manipuleret til næsten ukendelighed... De fleste informationer og deres første single er også lånt fra deres hjemmeside.

Galleri

Der er copyrights på alle billederne, så hvis du vil bruge et billede fra siden her så læs reglerne inden du downloader billedet.

  • Love Julie, RUST (september 2002)

  • Alt det andet...

  • Love Julies officielle hjemmeside finder du på denne adresse: www.lovejulie.dk.